Keskustelua monikulttuurisuudesta VI – Debates on Multiculturalism VI: Monikulttuurinen vuorovaikutus ja ymmärrys terveydestä – Multicultural interaction and health

The presentations will be held in Finnish, but it is possible to engage in discussions with the presentators in English.

Keskiviikkona 23.4.2014 klo 14.15–17.00, Externum-sali (Kiinamyllynkatu 10, Medisiina-rakennus)

Wednesday, April 23rd, 2014 at 14-17 o’clock. Lecture room Externum (Kiinanmyllynkatu 10, Medisiina-building)

Monikulttuurisuuden ja yhteiskunnallisen vuorovaikutuksen tutkimuksen verkosto (MCnet) jatkaa monikulttuurisuuden tutkimukseen liittyvien keskustelutilaisuuksien sarjaa.
Network for Research on Multiculturalism and Societal Interaction (MCnet) continues with the series of debates on research issues related to multiculturalism.

Ohjelma/programme:

Puheenjohtajana/chaired by Professori Marja-Liisa Honkasalo (Turun yliopisto, University of Turku)

klo 14.15 – 14.45 Professori Marja-Liisa Honkasalo (Kulttuuri ja terveys, Turun yliopisto): ” Monikulttuurisuuden ja terveyden tutkimuksesta Suomessa” (”Research on Multicultural Health in Finland”)

14.45 – 15.15 Researcher Shadia Rask (Tutkija, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos): “Venäläis-, somalialais- ja kurditaustaisten maahanmuuttajien terveys Suomessa”

15.15 – 15.45 Kahvitauko/coffee break

15.45 – 16.15 Terveyskeskuslääkäri Valentina Oroza: ”Pakolainen suomalaisessa perusterveydenhuollossa”

16.15 – 16.45 Tohtorikoulutettava Jenny Paananen (Monikulttuuriset kohtaamiset lääkärin vastaanotolla- hanke, Turun yliopisto): “Väitöstutkimus: Vuorovaikutus monikulttuurisilla lääkärin vastaanotoilla”

16.45 – Keskustelua/discussion

Tilaisuus on kaikille avoin. Kahvitarjoilun järjestämiseksi pyydetään ilmoittautumaan viimeistään 13.4. sähköpostitse marito@utu.fi.

The event is open to the public. Please RSVP by email at marito@utu.fi by April 13th so that we can ensure enough refreshments. Coffee will be served during the break.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA – WARMLY WELCOME!

Lisätietoja:
Professori Auvo Kostiainen, aukosti@utu.fi, 02 333 5235
Koordinaattori Mari Toivanen, marito@utu.fi, 02 333 5023

This entry was posted in Events, News. Bookmark the permalink.

Comments are closed.